Zala Megyei Labdarúgó Szövetség Honlapja

February 27, 2022, 1:34 am
  1. Zala Megyei Kèzilabda Szövetsèg - YouTube

Csak könyvajánló esetén írjuk jóvá a jutalmakat. Értékelje a könyvet: Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...

Zala Megyei Kèzilabda Szövetsèg - YouTube

Zala Megyei Kèzilabda Szövetsèg - YouTube

Balogh Zsolt vezetőedző a megyei portálon elmondta, hogy örülnek a harmadosztályú indulási lehetőségnek, a sors most kárpótolta őket a két évvel ezelőtt elveszített bajnoki cím miatt. Örülnek az NB III-as lehetőségnek a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdőnél (Fotó: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap) " Szerettük volna végigjátszani a bajnokságot, ám sajnos közbeszólt a járvány – mondta a megyei portálnak Balogh Zsolt, a csapat vezetőedzője. – Nagyon örülünk, hogy lehetőségünk lesz indulni jövőre az NB III-ban, de csalódottak vagyunk, hogy ezt úgy értük el, hogy nem tudunk bajnoki címet ünnepelni. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy mi álltunk a tabella élén, három ponttal a rivális Mór előtt, amelyet hazai pályán ősszel legyőztünk. Ráadásul két éve a bajnoki cím kapujában vesztettünk, így a sors valamelyest ezzel kárpótolt bennünket. Most megérdemelten kaptuk meg a sanszot, hogy kipróbáljuk magunkat egy osztállyal feljebb.

zala megyei labdarúgó szövetség honlapja tape

Kérdéses (4): Balatonfüred (Veszprém), Biatorbágy (Pest), SC Sopron (Győr-Moson-Sopron), Tiszafüred (Jász-Nagykun-Szolnok). Menyasszonyt karácsonyra (2012) teljes film magyarul online - Mozicsillag Fejér megye - MLSZ adatbank Overlord 3 rész Nem vállalja (8): Gellénháza (Zala), Jánoshalma (Bács-Kiskun), Kadarkút (Somogy), Lőrinci (Heves), Monostorapályi (Hajdú-Bihar), Nagyhalász (Szabolcs-Szatmár-Bereg), Pécsvárad (Baranya), Vép (Vas). H. Csapat M. Lejátszott mérkőzések száma Gy. Győzelmek száma D. Döntetlenek száma V. Vereségek száma LG. Lőtt gólok száma KG. Kapott gólok száma GK. Gólkülönbség P. Pontszám BR. * Eddigi ellenfelek pozíciója a tabellában / lejátszott mérkőzések száma Megjegyzés Következő ellenfél Forma * Meghatározza a csapat által lejátszott mérkőzések nehézségi értékét. Eddigi ellenfelek pozíciója a tabellában, osztva a lejátszott mérkőzések számával. A Fejér megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság első helyén a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttese végzett, ezzel kivívta a jogot az NB III-ban való indulásra.

  • Autós simulator játékok pc letöltés ingyen para
  • Zala megyei labdarúgó szövetség honlapja block
  • Zala megyei labdarúgó szövetség honlapja megye
zala megyei labdarúgó szövetség honlapja ji