Orange Is The New Black Szereplők

February 26, 2022, 11:32 pm
  1. Characters
  2. Melyik Orange Is the New Black karakter vagy? - Tesztek | KvízVilág
  3. Az élet narancssárga oldala – Orange is the New Black | Filmtekercs.hu

Tavalyi eljegyzésük után végre egybekelt az Orange Is The New Black, egy amerikai női börtön mindennapjait bemutató sorozat két meghatározó eleme, Lauren Morelli forgatókönyvíró és Samira Wiley, a Poussey Washingtont alakító színésznő. E fotót Samira (jobbra) még a lánykérést követően posztolta Instagramon: Yes. Samira Wiley (@whododatlikedat) által megosztott bejegyzés, 2016. Okt 4., 09:08 PDT Ez pedig már a nagy napon örökítette meg a szerelmeseket: A szertartás Palm Springsben, kifejezetten szűk családi és baráti körben került megrendezésre szombat délután. Esküvőjük azért is emlékezetes, mert a hölgyeket Wiley baptista lelkész szülei adták össze. Lauren Morelli és Samira Wiley a sorozat forgatása során szeretett egymásba még 2014-ben. Morelli története pedig azért is különösen érdekes, mert a forgatások megkezdésénél realizálta magában, hogy a nőkhöz vonzódik.

Characters

A sorozat sokoldalúságát egyértelműen bizonyítja népszerűsége, amely nagy meglepetést okozott. A nézettségi mutatók alapján az Orange is the New Black új évada sikeresebbnek bizonyult, mint a Netflix olyan, világsztárokat felvonultató sorozatai, mint a House of Cards ( Kártyavár) vagy az Arrested Development ( Az ítélet: család), amelyeknek a marketingjére bizonyára jóval többet költöttek. A hírek szerint már megrendelték a harmadik évadot, így néhány hónap múlva ki fog derülni, hogyan tudják kamatoztatni az alkotók a sorozatban rejlő hatalmas lehetőségeket.

  • Orange is the new black szereplők 2019
  • Orange is the new black szereplők 6
  • Orange is the new black szereplők
  • TVműsor most

Kétszer volt házas, idén lesz 61 éves, és úgy alakítja fantasztikusan a Pumukli-hajú orosz karaktert, hogy igazából ír katolikus családból származik. Danielle Brooks (Tasha "Taystee") Danielle 2011-ben végzett a Julliard művészeti iskolában New Yorkban, alig két évvel később már az Orange Is The New Black forgatásán találta magát. Azóta szerepelt a másik Netflix-sikerben, a Master of None sorozatban és a Csajokban. Uzo Aduba (Suzanne "Crazy Eyes") Amit Uzo Aduba művel ebben a sorozatban, kis túlzással már csak azért megéri nézi. Nyert is vele kétszer egymás után Emmy-díjat. Egyértelműen ő nyerte a legtöbbet az Orange Is The New Black sikerével. Dascha Polanco (Daya) A sorozat kismamáját alakító Dascha Polanco a Dominikai Köztársaságban született, idén lesz 34 éves, és már háromgyermekes anyuka. Nővérnek tanult, és dolgozott is kórházban, majd inkább színésznek állt: első szerepét 2011-ben kapta. Az Orange Is The New Black neki is megnyitotta a kapukat. Tavaly Robert De Niro, Bradley Cooper és Jennifer Lawrence oldalán játszott a Joy-ban.

Melyik Orange Is the New Black karakter vagy? - Tesztek | KvízVilág

KvízVilág » Tesztek » Melyik karakter vagy? » Melyik Orange Is the New Black karakter vagy? Tovább a teszthez Ez az igaz történeten alapuló történet néhol elég provokatívra sikerült, a sorozat sztorija szerint Piper Chapman, több mint egy évtizedes kapcsolata a drogfutár Alex-szel, előbbi főhősnőnk letartóztatásához és egy év szövetségi börtönben letöltendő börtönbüntetéshez vezet. Hogy lerója tartozását a társadalomnak, Pipernek a Larryvel megosztott kényelmes kis életét narancssárga kezeslábasra kell cserélnie, hogy aztán a börtönben mindent újraértékeljen amiben hisz, és váratlan módon szövetségre lépjen a rabok egy őszinte, ám különc kis csapatával. A személyiséged alapján melyik szereplő lennél az Orange Is the New Black (Orange is the New Black) című sorozatból? Piper Chapman, Alex Vause, Red vagy valaki egészen más? Tudod a választ? Ne habozz, tudd meg, hogy igazad van-e! Teszt indítása Ezeket is látnod kell!

A néző olykor azonosul ezzel a hozzáállással, különösen az előítéletekre reflektáló humoros jelenetekben, máskor elutasítja a felszínességet, mert ismeri a szereplők múltjának részleteit, pontosan tudja, milyen lehetőségek voltak adottak számukra (szociológiai és pszichológiai vonatkozásban egyaránt). Ők egymás szemében feketék, fehérek vagy sárgák, az őrök szemében a ruhájuk színétől függően bézsek vagy narancssárgák. Mi azonban nem különbözőségükben, hanem színességükben szemléljük őket: emberi lényeket látunk, akik belekapaszkodnak az egyetlen dologba, amit magukénak tudhatnak. A sorozat nagy érdeme, hogy ezt a nézői attitűdöt egy-egy megingást leszámítva hosszan fenn tudja tartani. Az első évad legnagyobb része ugyan arra szolgál, hogy a néző Piperrel együtt túlessen a börtönélet szabályrendszerébe való beavatás gyakran kíméletlen nyersességgel bemutatott fázisain, mégsem végig a fehérbőrű, alkalmi bűnözővé vált értelmiségi lány szemüvegén keresztül látunk (a második évadban Piper már egy teljes epizódból ki is marad).

Az élet narancssárga oldala – Orange is the New Black | Filmtekercs.hu

Neki igazából a visszatérést jelentette az Orange Is The New Black. Szüksége is volt a sorozat sikerére, mert egy ideig csak arról szóltak a vele kapcsolatos hírek, hogy összejött Tom "kanapén ugrálok, ha boldog vagyok" Cruise-szal. Adrienne C. Moore (Cindy) Ő is azokhoz tartozik a szereplőgárdából, akik: nem nagyon hirdetik a születési évüket voltak epizódszereplők a Különleges ügyosztályban. Yael Stone (Lorna) A 30 éves Yeal Stone édesapja csehszlovákiai származású, ő pedig Sydney-ben született. Játszott is néhány ausztrál sorozatban, de 2011-ben szerepet kapott egy New York-i színdarabban, fél évvel később pedig már az Orange Is The New Black szereplőválogatóján találta magát. Natasha Lyonne (Nicky) '86-óta több mint 50 filmben és sorozatban szerepelt, köztük a Pengében, az Amerikai pite filmekben és a A varázsige: I Love You-ban. Fred Armisen színész a pasija, és egyszer kilakoltatták, mert a szomszédok túl zajosnak tartották. És a képet elnézve szeret kék IKEA-szatyorba öltözni.

( rbernadett) Oszd meg az értékelést! A számokban Tények, érdekességek: 77 220 Színész adatlapok: 741 520 További hírességek adatlapjai: 316 958

A nőiségről is pont olyan fekete humorral képes beszélni, mint arról, hogy miért különülnek el rasszok szerint az elítétek. Mivel egy börtönről van szó, az átlagosnál valamivel nagyobb fény vetül a leszbikus párokra, ahol szintén nem fogták magukat vissza a készítők, és ugyanúgy láthatóvá teszik a félelmetes butch leszbit, mint a fiatal lányt, aki igazából inkább azért leszbikus, mert az valami nagyon liberális dolog. Bár néha súrolja a határát, végül soha nem változik mosdató sorozattá, inkább arra sarkallja a nézőt, hogy a teljes képet nézze. Kohan soha nem azt próbálja elmagyarázni a nézőnek, hogy tulajdonképpen itt egy csomó kiváló emberről van szó, akik önhibájukon kívül valami rosszat követtek el, hanem azt, hogy itt van egy rakás csupa rossz döntést hozott ember, akiknek azért mégis több jellemvonásuk van annál, mint hogy börtönben ülnek. Nem mindenki szeretne jó útra térni, és van, akit tényleg a társadalom nem enged jó útra térni, de összességében a legtöbbjük amúgy olyan figura, aki bármelyikünk szomszédja lehetne.