Előzmények Törlése Google Ból Android

February 27, 2022, 12:20 am
  1. Keresési előzmények törlése a Firefox Search-ben | Firefox for Android súgó
  2. Tevékenységek törlése - Számítógép - Google-fiók Súgó
  3. ⚙HOGYAN LEHET TÖRÖLNI AZ ÖSSZES TÖRTÉNETET ANDROID - ÚTMUTATÓK

Az előzmények törlése az iPhone készülékek esetében Előzmények törlése az iPhone böngészőből: 1. Lépjünk be a "Beállítások" menübe. 2. Válasszuk ki a Safari böngészőt. 3. Nyomjuk meg az "Előzmények törlése" gombot. 4. Nyomjuk meg a "Sütik és adatok törlése" gombot. A magánélet védelme a telefonon – tippek Ha gyakran használjuk az internetet az okostelefonunkon, néhány dologra érdemes kellő figyelmet fordítanunk: 1. Mikor valamit begépelünk a keresőbe, a Google javaslatai között megjelenik az utolsóként keresett kifejezés. Ahhoz, hogy a nem kívánt kifejezéseket törölni tudjuk, nyomjuk meg hosszan a kifejezést, majd kattintsunk a "Törlés" gombra. 2. A modern készülékek szinkronizálják az ugyanazt a Google-fiókot használó okostelefon és számítógép böngészőjét. Mindenkinek, aki szeretné, ha a magánélete védve maradna, javasoljuk, hogy ne felejtsen el kijelentkezni. 3. A böngészési előzmények mellett érdemes a nemrég megnyitott alkalmazásokat is törölni, hiszen az ablakocskák tartalmazhatják a nemrég meglátogatott oldalak előnézetét.

Keresési előzmények törlése a Firefox Search-ben | Firefox for Android súgó

Gyakran előfordul, hogy szeretnénk törölni az egyes weboldalak látogatásának nyomait a telefonunkról, anélkül, hogy minden információt letörölnénk a készülékről. Hogy ezt meg tudjuk tenni, a böngésző adatait kell törölnünk. Cikkünkben adunk néhány hasznos tanácsot az előzmények törléséhez az Apple okostelefonok és az Android készülékek esetében. Az előzmények törlése az Android okostelefonok esetében Ahhoz, hogy törölni tudjuk a böngésző adatait az Android okostelefonok esetében, a következő lépéseket kell követnünk: 1. Nyissuk meg a telefon böngészőjét. 2. Nyomjuk meg a jobb felső sarokban található három pont ikont. 3. Válasszuk ki a "Beállítások" menüpontot. 4. Válasszuk ki az "Adatvédelem" lapot. 5. Válasszuk ki a "Böngészési adatok törlése" / "Személyes adatok törlése" lehetőséget. 6. Az első mezőben állítsuk be az időtartamot, melynek adatait törölni szeretnénk. 7. Jelöljük be a "Böngészési előzmények" jelölőnégyzetet. A tárolt képek és sütik törlése is hasznos lehet. 8. Nyomjuk meg az "Adatok törlése" gombot.

$config[ads_text5] not found 1. lépés Ha nincs Facebook alkalmazás Androidon, akkor letölthető a következő linkre: Facebook Android A keresési előzmények törlése a Facebookon egyszerű, és a következő lépésekből áll. lépés Először rákattintunk a keresés alkalmazás tetejére, és ott látjuk a következőket: 3. lépés Itt kattintunk a jobb oldalon található Szerkesztés sorra, és látni fogjuk a következőket. Ezután kiválasztjuk a Keresések törlése lehetőséget, és megerősítjük a megfelelő műveletet. Ennyire egyszerűen töröljük a Facebook keresési előzményeit az Androidon. $config[ads_text6] not found 4. Törölje az előzményeket az Android értesítési előzményeivel Az Notification History egy ingyenes alkalmazás, amelyet arra terveztek, hogy rögzítse az USSD, SMS, kimenő hívások, telepített alkalmazások és egyebek használatát. lépés Ez az alkalmazás letölthető a következő linkre: Értesítési előzmények 2. lépés Ez az alkalmazás számos előnnyel rendelkezik, amelyekben kiemeljük annak a lehetőségét, hogy a történelem egy meghatározott ideig törölhető.

Tevékenységek törlése - Számítógép - Google-fiók Súgó

Ezeknek az üzeneteknek - akár az összes, akár az általunk választott - törléséhez be kell lépnünk az üzenet segédprogramba, ki kell választanunk a törölni kívánt üzeneteket, és a törléshez kattintsunk az alján található Törlés lehetőségre: $config[ads_text6] not found 10. Törölje az összes telefonos adatot az Androidon Végül, ha az Android-eszközön tárolt összes adatot teljes mértékben törölni szeretnénk, akkor a telefon minden értékét visszaállíthatjuk az eredeti állapotba, ami kiküszöböli a telepített elemeket. lépés Ehhez a Beállítások oldalra lépünk 2. lépés A megjelenő ablakban mentünk a Biztonsági mentés elemre, és visszaállítunk: 3. lépés Itt a Gyári adatok visszaállítása lehetőséget választjuk: Ezen lehetőségek bármelyikével biztosan garantáljuk az adatvédelmet az Androidon, és magabiztosabbak leszünk mindenben, amit tenünk.

lépés Most különböző lehetőségeket fog látni. Ebben az esetben görgessen le az aljára, hogy beírja a "Böngészési adatok törlése" 4. lépés Most tetején lát egy legördülő menüt, amelyben a "Mindig" lehetőséget kell választania a teljes törléséhez. Ellenőriznünk kell, hogy a "Navigációs előzmények" szakasz meg van jelölve, és végül rá kell kattintanunk az "Adatok törlése" aljára 3. Hogyan lehet navigálni a névtelen Chrome-ban, és nem menteni az előzményeket Ha azt akarja, hogy az előzményeket nem mentse el időben, akkor az alábbi lépésekkel megnyithatja az inkognitóablakot: 1. lépés Az első dolog, amit meg kell tennie, egy böngészőablak megnyitása. A jobb felső sarokban kattintson a Chrome menüre. Válassza az "Új inkognitóablak" lehetőséget. lépés Megjelenik egy új ablak, amely figyelmezteti Önt, hogy "névtelenül" böngészi Billentyűparancs inkognitómódban Windows Ctrl + Shift + N Incognito Mac billentyűparancs ⌘ + Shift + N 4. Hogyan név nélkül automatikusan navigálhat a Chrome-ban Ha azt akarja, hogy mindig ebben a módban navigáljon, akkor elmagyarázza az inkognitómód automatikus navigációs trükkjét.

⚙HOGYAN LEHET TÖRÖLNI AZ ÖSSZES TÖRTÉNETET ANDROID - ÚTMUTATÓK

Visszajelzés küldése… Erről a súgócikkről és információról Általánosan a Súgó használatáról Ha nem szeretné itt látni a Chrome-ban korábban felkeresett weboldalakat, akkor törölheti a Chrome böngészési előzményeinek egy részét vagy egészét. Ebben az esetben a böngészési előzmények minden olyan eszközről törlődnek, amelyen bejelentkezett a Chrome-ba, és bekapcsolta a szinkronizálást. Az előzmények eltávolításra kerülnek a Chrome-ból. Lehetősége van arra is, hogy külön a Google keresési előzményeit törölje fiókjából. További információ a szinkronizálás be- és kikapcsolásáról a Chrome-ban. Előzmények megtekintése Előzmények törlése A keresési előzmények törléséhez tájékozódjon a Saját tevékenységek közé mentett tevékenységadatok törléséről. Elem törlése az előzményekből Kép eltávolítása az Új lap oldalról Ha szeretné megtekinteni a legtöbbet látogatott webhelyeket, nyisson új lapot. Ha szeretne eltávolítani egy képet, tartsa lenyomva. Ezután válassza az Eltávolítás lehetőséget. Az Előzmények oldalon megjelenő adatok Az Előzmények oldalon láthatók azok a weboldalak, amelyeket a Chrome böngészőben az elmúlt 90 nap során felkeresett.

A Twitter előzményeinek törléséhez keresse meg a keresőmezőt, és kattintson a keresőmező jobb oldalán található X-re: 8. Törölje a Spotify előzményeit az Androidon A Spotify az egyik legjobb platform, amelyen a legjobb hangzás és a legjobb testreszabási lehetőségek segítségével több ezer zenét hallgathat online. Ha számos felhasználási lehetőséget és zenei ízlést kínálunk, akkor valószínűleg nem akarjuk, hogy más illetéktelen személyek férjenek hozzá ezekhez a személyes ízekhez, így egyszerűen törölhetjük a keresési előzményeket. $config[ads_text6] not found 1. lépés A Spotify letölthető a következő linkre: Spotify 2. lépés Ehhez futtatjuk a Spotify-t, megyünk a Keresés menübe, és válasszuk a Keresési előzmények törlése lehetőséget: $config[ads_text5] not found 9. Törölje a szöveges üzenetek vagy SMS előzményeit az Android rendszeren Az Androidra történő megtakarítás további kritikus pontjai a szöveges üzenetek, mivel olyan érzékeny információkat tartalmazó üzeneteket tudunk fogadni, mint például hozzáférési kódok, banki platformon használt kódok és kizárólagos használatra szánt vállalati üzenetek.

  • Törölje az Android történetét - a teljes keresési útmutatót
  • Tevékenységek törlése - Számítógép - Google-fiók Súgó
  • A Chrome böngészési előzményeinek törlése - Android - Google Chrome Súgó
  • Eladó toyota yaris automata voltes 4