Filmezz Eu Megjött Apuci 2 / Megjött Apuci 2 - Új, Magyar Nyelvű Előzetes - Youtube

February 26, 2022, 10:50 pm
  1. Online
  2. Mozicsillag
  3. Filmezz Eu Megjött Apuci 2
  4. Megjött Apuci online nézése Reklámmentesen - 22.000 film és sorozat

Daddy's Home 2 Értékeléshez regisztráció szükséges! Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű vígjáték folytatásában az apucik mellé a nagyapucik is betársulnak a mókába. Családi Vígjáték Filmmel kapcsolatos linkek Hibás link bejelentése Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk. Hozzászólások Ha linkeket is publikálsz a közösség számára, kérünk csak olyan tartalommal tedd, ami nem ütközik jogszabályba.

Online

Daddy's Home Értékeléshez regisztráció szükséges! Will Ferrell legújabb vígjátékában egy galamblelkű rádiós nagyfőnököt alakít, aki nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni - de nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza és élősködő vér szerinti apa és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért. Vígjáték Filmmel kapcsolatos linkek Hibás link bejelentése Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk. Hozzászólások Ha linkeket is publikálsz a közösség számára, kérünk csak olyan tartalommal tedd, ami nem ütközik jogszabályba.

Mozicsillag

8 Csempészek (2012) Hossz: 1 óra 50 perc Akció, Dráma 6. 5 Egy kosaras naplója (1995) Rendező: Scott Kalvert Hossz: 1 óra 42 perc Dráma, Életrajzi 7. 3 Instant család (2018) Rendező: Sean Anders Hossz: 1 óra 58 perc Dráma, Vígjáték 7. 6 Izomagyak (2013) Rendező: Michael Bay Hossz: 2 óra 9 perc Komfortos mennyország (2009) Rendező: Peter Jackson Hossz: 2 óra 19 perc Dráma, Fantasy, Krimi, Misztikus Legyőzhetetlen (2006) Rendező: Ericson Core Hossz: 1 óra 45 perc Sport, Életrajzi, Dráma 7. 1 Max Payne - Egyszemélyes háború (2008) Rendező: John Moore Hossz: 1 óra 40 perc Akció, Krimi, Dráma 5. 4 Megjött Apuci (2016) Hossz: 1 óra 36 perc Vígjáték Megjött Apuci! 2 (2017) Családi, Vígjáték Megtört város (2013) Rendező: Allen Hughes Hossz: 1 óra 49 perc 6. 2 Mélytengeri pokol (2016) Hossz: 1 óra 47 perc Dráma, Akció 7. 1

Filmezz Eu Megjött Apuci 2

2 Online filmek, letöltés - Thu, 01 Apr 2021 16:53:36 +0000

Megjött Apuci online nézése Reklámmentesen - 22.000 film és sorozat

  • Filmezz eu megjött apuci 2 teljes film videa
  • Megjött Apuci! 2 online nézése Reklámmentesen - 22.000 film és sorozat
  • Filmezz eu megjött apuci 2 magyarul teljes film

A történetben Brad az új férj és Dusty az exférj megpróbálnak végre barátok lenni a sok ellenségeskedés után, hisz most már apatársakká is váltak. Megígérik, hogy a gyerekeknek tökéletes karácsonyt fognak varázsolni. Azonban megállapodásuk komoly problémákba ütközik, látogatóba érkeznek a szüleik! Dusty macsó faterja Kurt (Mel Gibson) és Brad érzelmes édesapja Don (John Lithgow). Ezek után nem csoda, hogy a karácsonyi ünnep fergeteges káoszba fullad. Kérdés, hogy Brad és Dusty tudják e tartani az ígéretüket és sikerül összehozniuk a legszebb családi karácsonyt? A film egy szuper másfél órás szórakozást ígér, érdemes lesz megnézni. Rendező: Sean Anders Szereplők: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, John Cena, John Lithgow, Mel Gibson Forgatókönyvíró: Sean Anders, John Morris, Brian Burns Zene: Michael Andrews Producer: Will Ferrell, Adam McKay Operatőr: Julio Macat Vágó: Brad Wilhite Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó... DA: 45 PA: 82 MOZ Rank: 100 megjoett apuci 2 | megjoett apuci 2.